.Parkimiskviitung (Foto: sotsiaalmeedia)

Tasuline parkla võib kliendile võlgu jääda

Facebookis jagati kummalist vahejuhtumit, kus parkimise eest maksnud kliendil jäi osa tagastusrahast saamata. Kasutaja kirjutab oma seinal:

Jagan oma huvitavat kogemust.
Eile 8.11 parkisin oma auto A- terminali kõrvale Sadama Turu tasulisse parklasse. Mul kulus u 2 minutit, et tuvastada, et see pole ikka see aadress mida ma parasjagu otsin. Kohe tagasi parklasse ja automaadi juurde maksma. Sisestan pileti ja näitab parkimistasu 1.50 eur, sisestan automaati 5 eur paberraha ja saan tagasi 2 eur mündi. Vaatan, otsin, uurin ja möhh.. kus siis veel 1.50 eur on? Minu taga seisab meesterahvas ka uurib automaati ja võtab siis tseki mille masin mulle väljastas ja meie imestus oli suur..
See tasuline parkla mida opereerib Citypark on mulle võlgu 1.50 eur, nad tunnistavad seda.
Aga… ma ju ei soovinud neile võlgu anda, kust nad teavad kes ma olen, kuhu nad selle võla tagastavad, kuhu mina peaks pöörduma, et võlg kätte saada, miks mind ei teavitatud, et nad kavatsevad minu raha kasutada… ja veel palju küsimusi.
Aga kuna antud parka asub sadama piirkonnas ja antud Sadama Turg on suunatud turistidele siis tekib küsimus, et kas niimoodi siis teenitakse raha ettevõttele. Mis teeb turist antud olukorras- lööb käega.
Citypark Eesti OÜ-ga võtsin ka juba ühendust, ootan põnevusega nende vastust.
Lisan siia ka võlakirja mille omanik ma olen 🙂
Postitust võib jagada!

Parkimisfirma kord näeb ette, et kui aparaadis vahetusraha lõpeb, siis tuleb kviitungiga pöörduda firma kontorisse, kus võlgu jäädud summa tagastatakse kliendi pangakontole. 

Your browser does not support the canvas element.